Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Nationaal Ouderenfonds: Opnieuw Succes met Geer & Goor

24 oktober 2014

Geer & Goor opnieuw succesvol voor het Nationaal Ouderenfonds. Tijdens de laatste aflevering van 'Geer & Goor: waarheen, waarvoor?' ontving het Ouderenfonds 15.000 sms'jes van de kijkers. Die konden het woord OUD smsen naar 4333 en zo € 2,50 doneren. 

door Redactie Vf

Opvallend is dat ook dit jaar weer duizenden, met name jongeren, zich aanmelden als vrijwilliger bij het Ouderenfonds, zonder dat hiervoor opgeroepen werd. Professor Lucas Meijs, Nederlands hoogleraar Volunteering aan de Erasmus University: “Wederom laten Geer & Goor zien dat ook jonge Nederlanders het hart op de juiste plek hebben en bereid zijn om dat in vrijwilligerswerk om te zetten, 2500 vrijwilligers, alsof het niets is! Gewoon laten zien wat nodig is en gedaan kan worden. Daar krijg je ook jongeren mee van de bank.”

Het Ouderenfonds gaat in navolging van het programma ook wensen van ouderen vervullen. “Niet in Dubai of Turkije, maar gewoon in Nederland,” aldus Monique Wolfkamp. “Daarnaast blijven we ouderen in Nederland helpen die het heel hard nodig hebben. Niet met grootse reizen, maar met kleine betekenisvolle uitjes en diensten zoals de BoodschappenPlusbus, de kerstdiners en de stranduitjes.”

Bron: Nationaal Ouderenfonds

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close