Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Het Pink Ribbon magazine ligt in de winkels!

17 oktober 2014

Vanaf heden is het Pink Ribbon magazine in de winkels te verkrijgen. De opbrengst van het magazine gaan naar onderzoek dat de behandeling van patiënten met uitgezaaide borstkanker verbetert of een onderzoek op het gebied van erfelijkheid.

door Redactie Vf

In het magazine staan uiteenlopende verhalen van patiënten met borstkanker en van familieleden en artsen. Zo vertellen enkele patiënten hoe het voor hen was om aan familieleden te vertellen dat je borstkanker hebt, verhaalt een vader met borstkanker over de vrees voor erfelijkheid voor de ziekte en hoe deze vrees bewaarheid werd en stelt de redactie een multidisciplinair borstkankerteam aan je voor: met wie krijgt een patiënt allemaal te maken bij borstkanker?

De volledige opbrengst van het magazine gaat naar belangrijk wetenschappelijk onderzoek. Op www.pinkribbon.nl/magazine kan men zelf aangeven naar welk onderzoek de donatie gaat. Een onderzoek dat de behandeling van patiënten met uitgezaaide borstkanker verbetert of een onderzoek op het gebied van erfelijkheid. Pink Ribbon belooft bovendien dat 100% van de opbrengst van het magazine naar het onderzoek gaat.

Het magazine is te koop bij o.a. Bruna, AKO, Primera, The Read Shop, CIGO, Libris, Vivant en andere boekhandels, de meeste supermarkten, De Bijenkorf en V&D en in de webshop van Pink Ribbon

Bron: Redactie VFW

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close