Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Jane Goodall en Prinses Alia van Jordanië ere-bestuursleden IFAW

15 oktober 2014

Het IFAW (International Fund for Animal Welfare) verwelkomt met trots Dr. Jane Goodall en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Alia van Jordanië als ere-bestuursleden. 

door Redactie Vf

Dr. Goodall is primatoloog en wereldberoemd geworden door haar legendarische en grensverleggende werk met chimpansees. Ze is oprichter van de Jane Goodall Institute en is daarnaast onder andere Vredesboodschapper van de Verenigde Naties.

"Ik werk graag met het IFAW samen, omdat het een organisatie is die met compassie en toewijding werkt aan het bevorderen van dierenwelzijn voor hele populaties, maar evenzo voor individuele dieren. Dit beleid past dan ook precies bij mij eigen credo: ieder individu telt, ieder individu kan een rol spelen, en ieder individu kan een verschil maken", aldus Goodall.

Net als voor zoveel mensen is Jane Goodall voor Azzedine Downes, directeur van het IFAW, al decennia lang een continue bron van inspiratie. "We hebben samengewerkt op onze educatieprogramma's ter bevordering van dierenwelzijn, haar Roots & Shoots initiatief, een wereldwijd project voor jongeren en in de strijd tegen stropers van olifanten en de handel in ivoor. Ze zijn dan ook bijzonder vereerd dat we haar binnen onze organisatie mogen verwelkomen."

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Alia van Jordanië is de oprichter van de Princes Alia Foundation. Een non-gouvernementele organisatie met als doel balans, harmonie en respect voor al wat leeft. "Het IFAW werkt volgens dezelfde principes en hetzelfde ethisch besef als mijn eigen organisatie. Het verhoudt zich perfect met het motto en het doel van de Prinses Alia foundation", zegt de Prinses.

Prinses Alia van Jordanie en Dr. Jane Goodall krijgen gezelschap van andere ere-bestuursleden, zoals Pierce Brosnan, Leonardo DiCaprio en Christopher Matthews.

Bron: IFAW

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close