Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Castel Non Profit en Scripta Fondsenwerving worden Mooi Werk

15 oktober 2014

Drie jaar geleden werd Castel Non Profit opgericht door Monique van Bijsterveld en Castel Communicatie. In 2013 veranderde, door een overname, de naam in Scripta Fondsenwerving. Vanaf 15 september 2014 gaan ze verder onder de naam Mooi Werk.

door Redactie Vf

Monique van Bijsterveld: “We  zijn bijzonder trots op onze nieuwe naam omdat deze precies de lading dekt van wat we doen: ons inzetten voor fondswervende instellingen zoals goede doelen, ziekenhuizen, musea, sportverenigingen, universiteiten en dierentuinen. We ondersteunen met strategisch advies, maar ook door zelf gewoon de uitvoering ter hand te nemen.”

Voor direct dialogue beschikt Mooi Werk over een pool van 50+’ers, die worden ingezet voor het werven van donateurs en collectanten. Maar ook voor promotionele activiteiten of het afnemen van enquêtes. Mooi Werk verricht deze werkzaamheden onder meer voor Fonds GehandicaptensportCordaid, het Rode Kruis en het Jeugd Cultuurfonds.

Maar Mooi Werk doet meer. Monique: “Voor de Stichting Lokale Fondsen Nederland zetten wij ons in om meer lokale fondsen op te richten. Wij verbeteren de bekendheid, organiseren congressen en bijeenkomsten en voeren “keukentafelgesprekken” om particulieren te ondersteunen bij de oprichting, uitbouw en fondsenwerving. Ook hebben we onlangs bureau Nalaten aan Sport opgericht, van waaruit we sportverenigingen ondersteunen bij het werven en afwikkelen van nalatenschappen.”

Bron: Redactie VFW

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close