Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Gratis seminar: Hoe integrale fondsenwerving leidt tot meer resultaat én inzicht!

11 oktober 2014

GeefGratis organiseert, samen met Procurios en Twinfield, gratis seminar voor fondsenwervende instellingen: Hoe integrale fondsenwerving leidt tot meer resultaat én inzicht!  

door Redactie Vf

Op dinsdag 4 november 2014 worden aan de hand van praktische cases de kansen én de valkuilen van een ANBI-organisatie gepresenteerd, met:

  • Wat je als fondsenwerver kunt met online fondsenwerving.
  • Hoe je beter en meer inzicht krijgt in uw donateurendatabase.
  • Wat de voordelen zijn van het integreren van de vele softwarepakketten die jegebruikt.
  • Waar je tijd én geld kunt besparen in IT en de boekhouding.
  • En hoe je transparant maakt hoe je omgaat met donaties.

Toegang
Uitsluitend fondsenwervers, marketing-, communicatie, financiële medewerkers van fondsenwervende organisaties.

Datum en plaats
Dinsdag 4 november 2014 tussen 13.00 en 17.00 uur, in de kantine van voetbalvereniging Beuningse Boys, Ooigraaf 2 te Beuningen (Gelderland).

Programma
13.30 uur - Inloop
13.30 uur - Deel 1 Workshop: Interactieve ontdekkingsreis integrale fondsenwerving.
15.00 uur - Pauze
15.30 uur - Deel 2 workshop: vervolg, incl. verslaglegging, rapportages en inzicht in (donateurs)data
16.30 uur - Borrel
17.00 uur - Einde

Inschrijven kan hier.

Voorwaarde
GeefGratis bepaalt welke organisaties en inschrijvingen in aanmerking komen om de workshop bij te wonen en geldt dat we voldoende ruimte hebben voor 50+ organisaties. U hoort rond 28 oktober of u definitief de workshop kunt bijwonen. Er zijn voldoende (zit)plaatsen aanwezig. Snel inschrijven wordt gewaardeerd en is aan te bevelen.

Stichting GeefGratis
Stichting GeefGratis is in 2001 gestart met het aanbieden van gratis te gebruiken internetdiensten aan goede doelen in Nederland. De initiatiefnemers zagen op dat moment teveel portals voor goede doelen ontstaan die allemaal een vergoeding voor hun dienstverlening vroegen. Stichting GeefGratis is van mening dat goede doelen zo min mogelijk met kosten geconfronteerd moeten worden. Voor onze normen en waarden, zie onze pagina Verantwoording en Rekenschap.

Procurios
Procurios biedt een geïntegreerd applicatieplatform aan waarmee organisaties "Slimmer werken met Internet". Het Procurios Platform wordt gebruikt voor marketing-, e-commerce, en collaborationoplossingen. Sinds enige tijd biedt Procurios met haar platform ook een betaalbare en intelligente fondsenwervingsoplossing aan. Uniek aan dit platform is de integratie van data en functionaliteit voor online én offline fondsenwerving.

Twinfield International N.V.
Twinfield International N.V. is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Online boekhouden via Twinfield richt zich op flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier informatie gedeeld tussen administratie- of accountantskantoor en ondernemers. Voor meer informatie zie www.twinfield.nl. Wolters Kluwer Tax & Accounting is ’s werelds grootste aanbieder van informatie, software, oplossingen en diensten op het gebied van belastingen, accounting en audit.

Bron: GeefGratis

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close