Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Irene Moors nieuwe ambassadeur VriendenLoterij

7 oktober 2014

Irene Moors is de nieuwe ambassadeur van de VriendenLoterij. Als ambassadeur zal de presentatrice zich inzetten om nog meer bekendheid te geven aan het werk van de VriendenLoterij en haar 43 goede doelen. 

door Redactie Vf

Irene Moors gezicht KiKa PrijzenMarathon
Irene Moors zet zich sinds kort al volop in voor de VriendenLoterij als gezicht van de KiKa PrijzenMarathon. Deze actie is een samenwerking tussen KiKa en de loterij en is het grootste inzamelingsinitiatief voor kinderen met kanker in Nederland ooit. Deelnemers aan de KiKa PrijzenMarathon maken kans op mooie prijzen en steunen direct KiKa met de helft van hun lotprijs. Dit goededoelengeld is bestemd voor het opzetten van het research instituut in het toekomstige PrinsesMáxima Centrum in Utrecht, dat het grootste kinderkankercentrum van Europa wordt.

Irene Moors: “De goede doelen en de missie van de VriendenLoterij spreken mij zeer aan. Net als de loterij vind ik het heel belangrijk dat mensen met minder mogelijkheden niet aan de zijlijn blijven staan maar juist volop mee kunnen doen in de samenleving. Ik vind het mooi om hier met mijn bekendheid aan bij te kunnen dragen.”

Bron: VriendenLoterij

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close