Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Urgent: vrijwilliger gevraagd voor IFC Session Leaders Team

2 oktober 2014

Al Jaren coördineert Jolan van Herwaarden het team van vrijwilligers dat er elk jaar weer enorm aan bijdraagt dat het IFC-congres in Noordwijkerhout een groot succes wordt. Ze zoekt dringend nog een vrijwilliger, omdat een van haar teamleden voor dit jaar heeft moeten afzeggen vanwege persoonlijke omstandigheden. Het Session Leaders Team is actief vanaf maandag 13 oktober t/m de lunch op vrijdag 17 oktober a.s.

door Redactie Vf

Jolan: "Elk jaar in Mei gaan de inschrijvingen open voor een plaats in het IFC Session leaders Team en krijg ik vele aanmeldingen. We selecteren dan een groep van 18 personen die passen binnen de criteria. Dat zijn beginnende fondsenwervers, fondsenwervers die alleen werken (zonder een team om zich heen), fondsenwervers uit een land met een beginnende fondsenwervingscultuur, of wervers die werkzaam zijn bij een kleine en financieel zwakke organisatie."

"Het SL team is meestal een hele ervaring voor de deelnemers en ik zorg er persoonlijk voor dat ze genoeg leren, de juiste mensen ontmoeten en gebruik maken van alle mogelijkheden die het IFC elk jaar biedt. Daarnaast werken de Session Leaders als ‘veredelde’ vrijwilligers die ervoor zorgen dat de sessies goed verlopen, deelnemers de weg vinden en speakers op hun gemak gesteld worden. Voor een sterk gereduceerde som van £ 625 krijgt men het gehele IFC inclusief een masterclass, alle overnachtingen en alle maaltijden. Plus de veiligheid, het avontuur en het plezier van een hechte groep!"

"Er is nu een plaats vrijgekomen die eigenlijk alleen door iemand uit Nederland kan worden opgevuld omdat het zo kort dag is en het reizen een extra barrière is voor de mensen op mijn wachtlijst. De bovenstaande criteria zijn nog wel van toepassing maar ik zal ze wel wat ruimer interpreteren."

Is dit iets voor je? Neem dan meteen contact op met Jolan: +4474 2513 4855, Skype: Jolany123. Klik hier voor meer info over het congres.

Bron: Resource Alliance

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close