Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Paul Amadi voorzitter Resource Alliance IFC advisory panel 2015

1 oktober 2014

Directeur fondsenwerving Diabetes UK, Paul Amadi, is deze week benoemd tot voorzitter van het advisory panel van het International Fundraising Congress van The Resource Alliance. Hij was eerder al actief als directeur fondsenwerving van NSPCC en als voorzitter van de trustees van het Institute of Fundraising.

door Redactie Vf

Paul Amadi, zelf over het IFC: “Het is een fantastische gelegenheid voor fondsenwervers om hun skills te verbeteren en nieuwe technieken te leren om met meer succes campagne te voeren. Bovendien kan je bij uitstek je internationale netwerk onderhouden en nieuwe wereldwijde contacten opdoen. In zowel een formele als een ontspannen informele setting.” ?

Kyla Shawyer, interim CEO van The Resource Alliance, over de benoeming: “Na 35 jaar is het IFC het meest belangwekkende evenement op de wereldwijde fondsenwervingsagenda. We zijn verguld met Paul’s aanstelling en hebben hoge verwachtingen van de diepte en variëteit van de sessies die hij en andere leden van het panel zullen samenstellen. ? ?

Paul’s aanstelling valt samen met de mogelijkheid om nieuwe masterclasses en workshops aan te melden voor het IFC 2015.  Paul: “Fondsenwervers kunnen veel leren van hun internationale collega’s en de door hen gevoerde campagnes. Vooral wanneer campagnes zich richten op kleinere groepen, zoals major giving, maar ook van geïntegreerde meersporen campagnes.”

Bron: Redactie VFW

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close