Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Bekende Nederlanders in actie om aandacht te vragen voor kinderkanker

1 oktober 2014

Irene Moors, Richard Krajicek, Wolter Kroes en Bas Muijs steken dinsdag de handen uit de mouwen om aandacht te vragen voor kinderkanker. De ambassadeurs van KiKa en de VriendenLoterij vereeuwigen in Utrecht samen met kinderen die kanker hebben (gehad) hun handafdruk vlakbij de plek waar binnenkort de bouw start van het Prinses Máxima Centrum, het grootste kinderkankercentrum van Europa.

door Redactie Vf

Dit moment vormde het symbolische startschot voor de grootste inzamelingsactie ooit voor kinderen met kanker; de KiKa PrijzenMarathon. De actie gaat op woensdag 1 oktober van start. Deelnemers aan de KiKa PrijzenMarathon maken kans op prijzen en steunen direct KiKa iedere maand met de helft van hun lotprijs. 

Geld voor kinderkankeronderzoek
Het geld uit de lotverkoop is bestemd voor het opzetten van het research instituut van het grootste kinderkankercentrum van Europa; het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. De komst van dit centrum brengt het voornaamste doel dichterbij: de genezingskans van kinderen met kanker laten stijgen van 75% naar 95% in 2025.

Irene Moors: “Als vriendin van KiKa zet ik mij al jaren in voor de strijd tegen kinderkanker en ik ben nu ook ambassadeur van de VriendenLoterij geworden. Met de KiKa PrijzenMarathon kunnen we nog meer geld ophalen voor onderzoek naar kinderkanker. En dat is zo belangrijk. Ik ben zelf moeder en moet er niet aan denken dat dit mijn kinderen zou overkomen. Uiteindelijk willen we maar één ding, dat elk kind beter wordt.”

KiKa PrijzenMarathon
Tijdens de KiKa PrijzenMarathon maken deelnemers kans op zogeheten dagprijzen. Van 1 t/m 25 oktober worden de winnaars van deze dagprijzen dagelijks bekendgemaakt bij RTL4. Op 2 november maakt de VriendenLoterij in het RTL-programma Life 4 You de winnaars van de 250.000 prijzen uit de KiKa PrijzenMarathon bekend, met prijzen oplopend tot 2 miljoen euro.

Bron: VriendenLoterij

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close