Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Leaderboard Banner Whooz

Deal4life: shop met korting en draag bij aan een wereld zonder aids

27 september 2014

Vanaf heden kunnen jongeren (en ouderen)  met korting winkelen en tegelijkertijd dance4life steunen. Op deal4life.nl kunnen zij terecht voor kleding, accessoires, reizen of muziek.

door Redactie Vf

De producten worden met een korting aangeboden. Ruim 2.500 webshops, waaronder de grotere webwinkels van Nederland, zijn bij het initiatief aangesloten. De korting die de klant ontvangt gaat voor minimaal 50 procent naar dance4life. De klant kan er ook voor kiezen om de gehele korting aan dance4life te doneren. De hoogte van de korting op het product varieert per webshop.

www.deal4life.nl is onderdeel van het Shop & Shareprogramma. Shop & Share is een initiatief van Solve Loyalty, een full-service loyaliteitsorganisatie die zich met het Shop & Shareprogramma inzet voor goede doelen. Onderdeel van het programma zijn bekende webwinkels waaronder bol.com, Zalando, BonPrix, Mediamarkt, Vodafone en HEMA.

Bron: Redactie VFW

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close