Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Grootste actie ooit voor kinderen met kanker

20 september 2014

De VriendenLoterij en KiKa slaan de handen ineen voor de grootste inzamelingsactie ooit voor kinderen met kanker; de KiKa PrijzenMarathonDeelnemers aan de Loterij kunnen met deze actie aangeven dat de helft van hun lotprijs direct naar KiKa gaat.

door Redactie Vf

Het geld is bestemd voor het opzetten van het research instituut van het grootste kinderkankercentrum van Europa; het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. De komst van dit centrum brengt het voornaamste doel dichterbij: de genezingskans van kinderen met kanker laten stijgen van 75% naar 95% in 2025.

Marieke van Schaik, Managing Director VriendenLoterij: “De VriendenLoterij, die goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn steunt, steunt ook het voornaamste doel om de genezingskans van kinderen met kanker in 2025 naar 95% te laten stijgen. Door mee te spelen in de KiKa PrijzenMarathon zorgen we er met elkaar voor dat in het Prinses Máxima Centrum een research instituut van absolute topklasse komt waar de meest vooraanstaande oncologen uit heel Nederland gaan samenwerken om dit doel te bereiken.

Vanaf 15 september gaat de KiKa PrijzenMarathon van start. Nederlanders kunnen ‘geoormerkt’ meespelen bij de VriendenLoterij, waarbij iedere maand de helft van de lotprijs dan direct naar KiKa gaat voor de realisatie van het research instituut in het Prinses Máxima Centrum. Tijdens de actie maken deelnemers kans op zogeheten dagprijzen. Vanaf 1 t/m 25 oktober worden de winnaars van deze dagprijzen dagelijks bekendgemaakt. Op 2 november maakt de VriendenLoterij in het RTL-programma Life 4 You de winnaars van de 250.000 prijzen uit de KiKa PrijzenMarathon bekend, met prijzen oplopend tot 2 miljoen euro.

Bron: VriendenLoterij

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close