Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Laurens Ruster Hoofd Fondsenwerving bij Fonds Slachtofferhulp

11 september 2014

Het Fonds Slachtofferhulp heeft voormalig Global Programme Director Partnership Development van TNT, Laurens Ruster, aangetrokken als hoofd Fondsenwerving. Ruster is per 1 september het team komen versterken.

door Redactie Vf

Ruster was van 2009 tot 2014 Global Programme Director Partnership Development van TNT. In deze hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor het dagelijkse management van het partnership tussen TNT en het World Food Programme van de Verenigde Naties. Daarvoor werkte hij bij TNT dochter Cendris, dataleverancier en –beheerder van veel goede doelen. De brede ervaring die Ruster meebrengt is van grote toegevoegde waarde voor het Fonds Slachtofferhulp, waar hij een langetermijnvisie voor de fondsenwerving zal ontwikkelen. De daarmee samenhangende strategieën zullen dienen als basis voor te initiëren en coördineren fondsenwervende activiteiten gericht op zowel de corporate al particuliere markt.

Ruster: “Ik heb er eerder nooit bij stil gestaan dat er zoveel slachtoffers zijn die zonder hulp verder moeten met hun leven. Toch loopt jaarlijks een half miljoen slachtoffers de benodigde hulp mis. Dat heeft vaak grote gevolgen voor henzelf en hun omgeving. Het Fonds Slachtofferhulp kan hierin het verschil maken. Tussen slachtoffer blijven of weer worden wie je was. Om dat mogelijk te maken is veel geld nodig, en ik ga mij met veel passie en toewijding inzetten om dat te werven.”

Fonds Slachtofferhulp
Het Fonds Slachtofferhulp is een onafhankelijke maatschappelijke organisatie voor slachtoffers van misdrijven en ongevallen. Het werft fondsen onder particulieren en bedrijven om de hulp aan en positie van slachtoffers te verbeteren en door te ontwikkelen. Het Fonds Slachtofferhulp wil dat de juiste hulp voor iedereen beschikbaar en vindbaar is. Daarom financiert het innovatieve projecten gericht op verbetering van toegang, kwaliteit en maatwerk van de hulpverlening. Ook wordt geïnvesteerd in baanbrekend onderzoek, het ontwikkelen van vernieuwende diensten zoals www.slachtofferwijzer.nl en het verstrekken van noodhulp.

Bron: Fonds Slachtofferhulp

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close