Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Veel belangstelling Tilburgse initiatief "Baubles Parade" op het Museumplein!

6 september 2014

Ook dit jaar organiseert SocialSofa de feestelijke opening van de 26 mozaïek Baubles op het Museumplein in Amsterdam. De Baubles Parade is een samenwerking van SocialSofa en Pantar en steunen daarmee SOS Kinderdorpen. 

door Redactie Vf

Op vrijdag 5 september werd de Baubles Parade geopend door Jerry Winkler en Annemarie van Gaal. De opbrengst gaat naar het goede doel: SOS Kinderdorpen. Je kan de mozaiek bollen kopen via www.baublesparade.com.Annemarie van Gaal (sinds 2008 ambassadeur voor SOS Kinderdorpen): "Ik ben ervan overtuigd dat het geven van liefde en hoop aan kinderen en hen op te laten groeien tot volwassenen met perspectief, de basis is van een betere wereld".

Jerry Winkler (ex-dakloze en nu vermogend) heeft een groot hart voor daklozen en zet zich daarom ook in voor SocialSofa en de Baubles Parade. Kansarme jongeren blijven aan het werk dankzij de Baubles Parade. Een groot aantal jongeren werkt bij Pantar met trots en plezier mee aan het mozaïeken van de ontwerpen.

De kunst Baubles in het hartje van Amsterdam zijn ontworpen door gerenommeerde en jonge getalenteerde kunstenaars. Ze zijn nog tot en met 5 oktober te bewonderen en worden tot en met 5 oktober online geveild op www.baublesparade.com. De opbrengst gaat naar het goede doel: SOS Kinderdorpen. De Baubles staan dan net zoals vorig jaar naast de vijver voor de ingang van het Rijksmuseum. De bedoeling is om de Baubles Parade ieder jaar nog groter te maken om nog meer geld in te zamelen voor SOS Kinderdorpen.

Over SocialSofa
SocialSofa is een bedrijf die mozaïekproducten maakt zoals de SocialSofa, de SocialHocker, de SocialDivan, de SocialBin en de SocialBauble. Deze producten zijn inmiddels door heel Nederland en zelfs over de landgrenzen te bewonderen.

SocialSofa steunt niet alleen SOS Kinderdorpen, maar zet zich ook in voor de jongeren in Nederland. Kansarme jongeren blijven aan het werk dankzij de Baubles Parade. Een groot aantal jongeren werkt bij Pantar met trots en plezier mee aan het mozaïeken van de ontwerpen. Buiten deze ateliers worden de producten ook gemozaïekt door buurtbewoners, collega's, vriendenclubs, instituten en scholen. SocialSofa brengt mensen dichter bij elkaar. 

Bron: SocialSofa

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close