Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Unieke training succesvolle fondsenwervingscampagnes met Jacob Rolin van Revolutionise.

27 augustus 2014

Voor fondsenwervende organisaties is het behoorlijk lastig om tot die ene campagne te komen, waarbij inhoud, communicatie én fondsenwerving prachtig en succesvol geïntegreerd zijn. De campagne die niet alleen mensen mobiliseert, maar ook je merk versterkt en resultaten boekt als nooit tevoren. Zo'n campagne willen we toch allemaal? Op dinsdag 23 september 2014, van 10.00 – 16.00 uur, laat Jacob Rolin (foto) in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam zien hoe je dat aanpakt, in de werksessie Aesthetic Fundraising – making your campaigns beautiful.

door Redactie Vf

Jacob: "Esthetische fondsenwerving, dat is het opzoek gaan naar het kloppende hart van je organisatie. Zorg dat je aan de weet komt waarvan dat hart sneller gaat kloppen en vertaal dat naar een raamwerk voor je campagne. Dat is de basis van succes in fondsenwerving."

Fondsenwervingbureau Nassau (020–5206555) haalt Jacob naar Nederland om zijn visie en brede ervaring te delen met de deelnemers van deze werksessie. Jacob is partner en toppresentator van het innovatieve en vooruitstrevende Revolutionise. De workshops, masterclasses en presentaties die door Revolutionise worden gegeven in vele landen in de wereld krijgen halen zonder uitzondering een zeer hoge waardering.

Bereid je voor op een zeer interactieve dag, waarbij niet alleen theorie, maar juist ook toepassing in jouw dagelijkse praktijk centraal staat. Aan het einde van de sessie weet je hoe je vanuit deze esthetische benadering tot een nieuwe vorm van campagneontwikkeling komt, essentiële stakeholders mobiliseert om je campagne kracht bij te zetten en een prachtige én krachtige fondsenwervingscampagne ontwikkelt voor je organisatie.

De deelnemersbijdrage is € 575 (excl. 21% BTW). Heb je dit jaar al eerder deelgenomen aan een training van Nassau? Dan krijgt je € 50 korting.

Inschrijven kan tot 31 augustus 2014. Er zijn nog plaatsen beschikbaar: klik hier voor meer info en inschrijven.

Bron: Nassau

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close