Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Charity Defense Council organiseert Defense March (VS)

27 augustus 2014

In juni 2015 vindt in de Verenigde Staten de eerste grootschalige demonstratie plaats van de non-profit sector, voor de non-profit sector en door de non-profit sector. Doel: het veranderen van de manier waarop mensen over het verbeteren van de wereld denken.

door Redactie Vf

Niet eerder organiseerde de sector een event om geld op te halen en bewustzijn te creëren voor de sector zelf. Om mensen duidelijk te maken dat onze sector deugd en efficiënt en professioneel te werk gaat.De Defense March is bedoeld voor iedereen die werkt in de goede doelen sector, van executive directors tot medewerkers, en voor iedereen die hen steunt. Voor iedereen die gezien wordt als “overhead” en voor de mensen die van hen afhankelijk zijn.

De Charity Defense Council wil met de Defense March geld ophalen om op te komen voor de professionals in de non-profit sector, wereldwijd. Door de sector internationaal te organiseren, kennis uit te wisselen, pr-campagnes te voeren en op te komen tegen onterechte behandeling van goede doelen in de media, wil de organisatie een aantal hardnekkige mythes over de sector bestrijden en zo de voorwaarden scheppen die non-profits nodig hebben om optimaal hun werk te doen.

De bijna 100 kilometer lange Defense March wordt gelopen van 26 tot 28 juni 2015 en voert door de Amerikaanse staten Maine, New Hampshire en Massachusetts.

Laat je sponsoren door je collega’s, vrienden en familie en..participate! Aanmelden kan op de website van de Charity Defense Council.

Bron: Charity Defense Council

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close