Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

EDM neemt Bisnode Nederland over.

29 juli 2014

EDM heeft overeenstemming bereikt met Bisnode AB over de overname van Bisnode Nederland, gevestigd in Nieuwegein. Frank de Beun en Robert Feltzer, managing partners bij EDM, zullen het MT vormen, samen met Bisnode’s marketingmanager Bob Hoogewind. Bisnode en EDM hebben daarnaast een samenwerkingsovereenkomst gesloten, waarbij EDM als partner optreedt voor internationale proposities van Bisnode op de Nederlandse markt.

door Redactie Vf

Ronald Langendoen (foto), directeur van EDM Media Group: "Datagedreven organisaties zijn aantoonbaar succesvoller. Dat blijkt uit onderzoek van technologie-universiteit MIT. Hoe bedrijven en non-profitorganisaties met data omgaan zal de komende jaren het verschil bepalen tussen succes en mislukking. De creatie van klantinzicht en hoe te komen van Big Data tot Smart Marketing, zijn onderwerpen die in iedere boardroom thuishoren. Door de samenwerking van EDM en Bisnode ontstaat een partner die op alle deelterreinen van data en besluitvorming de beste kennis in huis heeft om organisaties te helpen de klant te bereiken in the age of the customer.”

Volgens Frank de Beun, Managing Partner bij EDM, is relevantie de sleutel voor succesvolle marketing. “De consument ziet graag dat zijn privacy gerespecteerd wordt, maar staat tegelijkertijd open voor gerichte proposities van organisaties die hij vertrouwt. Met andere woorden: een aanbod dat optimaal aansluit bij zijn profiel.”

Bob Hoogewind, marketing manager bij Bisnode Nederland: “Afgelopen jaren is hard gewerkt aan het optimaliseren van onze landelijke profielinformatie (‘GeoMarktprofiel’) en dashboardtechnologie om klantdata te visualiseren. Door de nieuwe samenwerking kunnen we onze opdrachtgevers nóg beter helpen de juiste beslissingen te nemen door grip op en inzicht in klantdata.”

Het hoofdkantoor van de combinatie EDM en Bisnode Nederland zal gevestigd zijn in Haarlem. De nevenvestiging van EDM in Utrecht wordt medio september samengevoegd met die van Bisnode Nederland in Nieuwegein.

Bron: EDM

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close