Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Vakbijeenkomsten Professionele Fondsenwervers

28 juli 2014

Vanaf het najaar 2014 gaat Vakblad Fondsenwerving, in samenwerking met IF-Academy, Resource Alliance (IFC) en Vakopleidingen Fondsenwerving, gratis * Vakbijeenkomsten voor de professionele fondsenwervers organiseren. Dit zijn bijeenkomsten  die je niet mag missen als professionele fondsenwerver! De datum en sprekers voor de vakbijeenkomsten in september en januari zijn al bekend. Wacht daarom niet langer en zet 26 september 2014 en 16 januari 2015 alvast in je agenda, en meld je nu alvast aan voor de eerste bijeenkomst! Het aanmeldformulier vind je hier!

door Redactie Vf

Het programma is als volgt:
12.00 – 13.30 uur Inloop met koffie/ thee/ fris en broodjeslunch
13.30 – 14.15 uur (Inter) nationale topspreker
14.30 – 15.30 uur Netwerkborrel

Sprekers:

Vrijdag 26 september is Marc van denTweel.
Marc is, een gepassioneerd bestuurder en fondsenwerver, met een sterk geloof in ‘civil society’. Hij is sinds 1½  jaar, algemeen directeur van Natuurmonumenten en bestuurslid van de Resource Alliance.Voorheen was Marc onder andere algemeen directeur bij het Ronald McDonald Kinderfonds, een 'corporate charity' bij uitstek en nauw verbonden met grote merken als McDonald's en Coca-Cola. Onder het bewind van Marc richtte Ronald McDonald Kinderfonds zich naast het bedrijfsleven, ook nadrukkelijk op de particuliere markt.Daarvoor was Marc tien jaar marketingdirecteur bij het Wereld Natuur Fonds. In die periode groeide de achterban van WNF explosief

Vrijdag 16 januari: Tony Elischer 
Tony is een internationale topspreker bekend van het IFC en oprichter van Think Consultancy en heeft ruim 22 jaar ervaring met in de non-profit branche.

Aanmelden
Het aanmelden voor deze vakbijeenkomsten verloopt via de Vakopleidingen Fondsenwerving. Door hier te klikken, kun je via het online formulier jezelf aanmelden voor de eerste vakbijeenkomst.

* De Vakbijeenkomsten voor Professionele fondsenwervers zijn uitsluitend toegankelijk voor medewerkers van en zzp’ers werkzaam bij  non-profitinstellingen. De toegang per vakbijeenkomst  is € 50,00 incl. btw. Ben je: (oud) cursist van VFW Vakopleidingen Fondsenwerving die 2 of meer workshops heeft gevolgd ( 2012- 2014), Alumni en/ of cursist van de  IF-Academy, (oud) deelnemers aan het IFC (2012-2014) of betalend abonnee van het Vakblad Fondsenwerving? Dan is de toegang gratis!

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close