Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Stb en Rode Kruis komen met collecte-innovatie

25 juli 2014

Het Rode Kruis heeft samen met Stb een SMS-functie binnen De Stb CollecteApp ontwikkeld. De SMSfunctie binnen CollecteApp maakt gebruik van het platform van CM/VFI Geef Mobiel. Met de functionaliteit van de SMS CollecteApp worden gevers in staat gesteld tijdens de landelijke collecte mobiel per SMS te doneren. De zo gegeven donaties worden door het systeem geregistreerd en verantwoord als opbrengst van de huis-aan-huiscollecte.

door Redactie Vf

Frank Kempers, Manager Collecte Organisatie bij het Rode Kruis: "Wij zijn ervan overtuigd dat deze functionaliteit gaat bijdragen aan het vergroten van de opbrengst van de landelijke collecte. Een aantal collectanten zal deze toepassing tijdens de komende collecteweek van 15 t/m 21 juni gaan gebruiken. Hiermee krijgen we een duidelijk inzicht in de toegevoegde waarde. Bij de landelijke collecte in 2015 willen we de applicatie breed gaan inzetten."

Rob Goijen, directeur Stb: "Samen met onze klanten werken we aan innovatie. De SMS-functionaliteit binnen de CollecteApp is een goed voorbeeld van een vernieuwend idee, dat we samen met het Rode Kruis en CM mobiel doneren hebben ontwikkeld. De CollecteApp is een onderdeel van de Stb Collecte Suite. Deze oplossing faciliteert de totale organisatie van landelijke collectes en andere geldgenererende events. De CollecteApp biedt functionaliteiten voor de collectant, het CollecteWeb is er voor de organiserende vrijwilliger en de CollecteManager wordt ingezet voor de administratieve organisatie."

Bron: Vakblad Fondsenwerving

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close