Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Kyla Shawyer benoemd tot interim-CEO Resource Alliance

23 juli 2014

Wij maakten al melding over het vertrek naar haar geboorteland India, van de vorige CEO van de Resource Alliance, Neelam Makhijani. Inmiddels is bekend geworden dat Kyla Shawyer de nieuwe – interim – CEO is geworden. Kyla was eerder voorzitter en vicevoorzitter van het Advisory Panel van het International Fundraising Congress (IFC).

Kyla Shawyer
Kyla Shawyer © The Resource Alliance

door Redactie Vf

Ze heeft twintig jaar ervaring in fondsenwerving, marketing en meer in het algemeen resource building. Tot voor kort had ze de leiding van de internationale marketing, fondsenwerving en de doelstellingsprogramma's van Operation Smile International, een kindercharity, die in meer dan zestig landen actief is.

Jan Krol, voorzitter van de Resource Alliance: “Kyla heeft de brede ervaring en leiderschapskwaliteiten die de RA nodig heeft om non-profits wereldwijd te helpen versterken met kennis over fondsenwerving, leiderschap en filantropie in het algemeen. Met haar kennis, passie en commitment hebben we er alle vertrouwen in dat we ons werk de komende jaren succesvol kunnen voortzetten."

Kyla: "Op diverse plaatsen in de wereld hebben diverse, zich snel ontwikkelende economieën ook gevolgen voor de eisen die we stellen aan de civil society.De mondialisering brengt ons dichter bij elkaar en het is belangrijk dat we onze kennis en ervaring met elkaar delen voor een betere wereld. Bij die resource building speelt de RA een belangrijke rol. Daar wil ik heel graag mijn bijdrage aan leveren."

Bron: The Resource Alliance

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close