Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Aids Fonds: "Verlies van onze geliefde collega's"

23 juli 2014

Het Aids Fonds maakt bekend: "Donderdag 17 juli is vlucht MH17 van Malaysia Airlines neergestort in Oost-Oekraïne, waarbij twee collega's van het Aidsfonds omgekomen. 

door Redactie Vf

Pim de Kuijer (lobbyist) en Martine de Schutter (programmaleider Bridging the Gaps) waren beiden onderweg naar de Internationale Aids Conferentie in Melbourne en hebben de ramp net als de andere inzittende niet overleefd. Het Aidsfonds schrijft hierover: `Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van dit nieuws, dat nog maar nauwelijks te bevatten is. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar hun familie en vrienden. Wij wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Onze collega’s waren prachtige en inspirerende personen, die we voor altijd in ons hart hebben gesloten.´

Ook staat de organisatie stil bij het overlijden van de andere Nederlandse aidsbestrijders die opweg waren naar de conferentie in Melbourne : 'Met de vliegtuigramp hebben we ook drie dierbare collega’s en naasten uit het werkveld verloren. Joep Lange, één van de meest prominente internationale leiders in de aidsbestrijding, zeer gewaardeerd collega en goede vriend van de organisatie, was samen met zijn partner en collega Jacqueline van Tongeren op weg naar de Internationale Aids Conferentie. Ook van oud-collega Lucie van Mens, die haar carrière wijdde aan de bescherming van sekswerkers, de internationale aidsbestrijding en de promotie van het vrouwencondoom, moeten wij afscheid nemen.' "

Lees hier het volledige bericht.

Bron: Aids Fonds

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close