Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Deter en van Term starten beter geven

19 juli 2014

Als adviseurs en projectmanagers zijn Jacqueline Detiger en Luuk van Term al lang actief in de filantropie. Nu zijn ze het bureau Beter Geven begonnen. Luuk:  "Geld geven aan de maatschappijis een serieuze zaak. Grote particuliere gevers en vermogensfondsen willen effectief en met
impact schenken. Ons nieuwe adviesbureau kan daarbij op verschillende manieren adviseren en ondersteunen." Voor info én inschrijven op de digitale kwartaalnieuwsbrief met informatie over ontwikkelingen in de (inter) nationale filantropie kun je terecht op de website van Beter Geven.

door Redactie Vf

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close