Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Doe mee aan de dialoogsessies van het CBF

5 juli 2014

Er komen belangrijke veranderingen in de (zelf)regelgeving voor fondsenwervende instellingen. Men noemt dat het validatiestelsel. Die veranderingen kunnen ingrijpende invloed hebben op de fondsenwerving.  Laat deze discussie niet links liggen, maar doe mee, lever inbreng en laat de beleidsbeslissers zien wat belangrijk is.

door Redactie Vf

Het Centraal Bureau Fondsenwerving, de pionier op het gebied van (zelf)regulering voor fondsenwervende instellingen, heeft het initiatief genomen om de direct betrokkenen zelf te raadplegen en met hen in gesprek te gaan. Laat dit belangrijke moment niet voorbijgaan en discussieer mee.

Het CBF houdt over het onderwerp diverse dialoogsessies met leden van de Vereniging van Fondsenwervende Instellingen, branchevereniging van de vermogensfondsen FIN, Instituut Fondsenwerving,  Consumentenbond, wetenschappers, experts, vrijwilligers en sportbonden, met het College van Deskundigen van het CBF.

  • De dialoogsessie met IF-leden is op 11 juli 2014, van 9:30 uur tot 11:30 uur , in Amsterdam.
  • De sessie met de VFI -leden is op 11 juli 2014, van 12:30 uur tot 14:30 uur, in Amsterdam..
  • De sessie met de FIN-leden vindt plaats op 17 juli 2014, van 11:00 uur tot 12:30 uur, in Den Haag.
  • Tenslotte is er nog een open sessie voor geïnteresseerden op vrijdag 18 juli 2014, waarvan de plaats nog bekendgemaakt zal worden.

Geef je hier per e-mail op bij Jamila Abendanon of vraag om nadere informatie via dit nummer: 020-4170003

Bron: CBF

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close