Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Stopperadvertenties.nl stopt niet!

3 juli 2014

Per 1 juli j.l. heeft Mindwize onder andere deze activiteit van Delphi overgenomen. Wim Tegelaar, Directeur Mindwize Projecten BV: “Wij zijn erg blij met deze service en zien dit als een waardevolle aanvulling op ons productenpakket, naast direct mail entelemarketing. U kunt van Mindwize uiteraard dezelfde service verwachten. En van stopperadvertenties.nl dezelfde resultaten. Media blijven immers behoefte houden aan deze vorm van adverteren. Print blijft daarnaast een krachtig, onmisbaar medium voor ondersteuning van uw fondsenwerving- of communicatiecampagnes. Mindwize gaat de komende tijd evalueren hoe zij deze unieke service verder voor u kunnen verbeteren en uitbreiden.”

door Redactie Vf

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close