Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Het grootste fondsenwervingscongres van Europa

30 mei 2014

7 en 8 juli is het weer tijd voor de jaarlijkse National Convention in Londen van het Institute of Fundraising; het grootste en meest bezochte fondsenwervingscongres van Europa. Op dit congres komen ruim 2.500 fondsenwervers bij elkaar om sessies en workshops van experts uit het vak bij te wonen, te netwerken en ervaringen te delen. De trends en actualiteiten die hier worden gepresenteerd zijn vaak een voorbode van wat wij de komende jaren op het Europese vasteland kunnen verwachten op het gebied van fondsenwerving.

door Redactie Vf

Nassau Fundraising vindt het belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de markt en daarom is het bedrijf de afgelopen drie jaar samen met een groep fondsenwervers van verschillende organisaties naar Londen afgereisd voor een inspirerend bezoek aan de National Convention. Dit jaar gaan zij opnieuw en ze nodigen je graag uit om met hen mee te reizen.

Nassau Fundraising biedt een totaalpakket waarin de vliegreis, de transfers, toegang tot het congres op 7 en 8 juli, het diner en de hotelovernachting zijn inbegrepen, zodat je in korte tijd zo veel mogelijk uit het congres kunt halen.

Voor meer informatie kan je mailen met Nassau Fundraising.

Bron: Nassau Fundraising

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close