Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

De Toekomst van DM: Samsung en Digital Leadership

19 mei 2014

Over een paar weken is het zower: de 8ste editie van De Toekomst van DM. Hét evenement waar je helemaal bijgepraat wordt over alle trends en ontwikkelingen op het gebied van dialoogmarketing. Dit jaar staat volledig in het teken van digital marketing. Floris Regouin (foto) presenteert hoe Samsung de positie binnen digital leadership weet te behouden.

door Redactie Vf

Floris Regouin is als Head of Digital Marketing verantwoordelijk voor alle digital marketing activiteiten, waaronder Social Media, owned en paid media (bv. display advertising en search engine marketing), CRM en eCommerce voor Samsung Electronics Benelux. Tijdens De Toekomst van DM vertelt hij over de ontdekkingsreis naar nieuwe mogelijkheden met innovaties en continue verandering. De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel en het is cruciaal voor Samsung om de toppositie te claimen op het gebied van ‘Digital Leadership’. Floris licht toe hoe Samsung zich richt op het consolideren en uitbouwen van het leiderschap van Samsung op het gebied van digitale en sociale media, waarin de verbonden klant centraal staat.

De Toekomst van DM vindt plaats op dinsdag 27 mei in het Tobacco Theater te Amsterdam. Tobacco Theater is een oude tabaksveiling omgetoverd in een moderne, industriële theaterlocatie met veel gevoel voor detail en functionaliteit. Het is uitstekend bereikbaar met Openbaar Vervoer of je kunt natuurlijk gebruik maken van de kortingscode van Uber. Klik hier voor meer info en aanmelden.

Bron: DeMeter

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close