Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Opbrengst 150 jaar Sophia 1,5 miljoen euro

17 april 2014

Stichting Vrienden van het Sophia heeft ter gelegenheid van het hondervijftigjarig bestaan actie gevoerd voor het Sophia KinderThoraxcentrum, met als resultaat anderhalf miljoen euro. Daarmaast is een belangrijk begin gemaakt met het centrum dat de komende jaren geleidelijk aan vorm zal krijgen.

door Redactie Vf

De sponsorgelden zijn ingezameld met diverse evenementen, waaronder de Vrienden van Amstel Live, de ABNAMRO Marathon Rotterdam, Sporten voor Sophia, Lichtjes voor Sophia en tal van spontane acties voor het jarige Sophia.

De opbrengst van het jubileumjaar maakt het mogelijk om nu al met een groot onderzoeksproject te starten onder de vlag van het Sophia KinderThoraxcentrum.

Foto: Ronald Pfeiffer, voorzitter stichting Vrienden van het Sophia, overhandigt de cheque prof. dr. Edmond Rings, hoofd afdeling Kindergeneeskunde van Erasmus MC-Sophia en Prof. dr. Johan de Jongste, Kinderlongarts, voorzitter Sophia KinderThoraxcantrum.

Bron: Stichting Vrienden van het Sophia

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief ­čĹç

Close