Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Chief Executive Resource Alliance vertrekt

9 april 2014

De Resource Alliance maakte kortgeleden bekend dat Chief Executive Neelam Makhijani in mei aftreedt.

door Redactie Vf

Neelam gaat terug naar India om bij haar moeder te zijn, met wier gezondheid het niet goed gaat. Er zal op korte termijn een interim chief executive worden benoemd, totdat meer definitief in Neelams opvolging kan worden voorzien. Vanuit Vakblad Fondsenwerving werken we al sinds kort na onze oprichting in 1998 nauw samen met de Resource Alliance (RA), o.a. bij de promotie van het IFC congres in Noordwijkerhout.

Neelam heeft de RA gedurende een decennium gediend, waarvan de laatste vier jaar als ceo. In die periode heeft de RA zich verder ontwikkeld en zijn impact op de mondiale ngo-gemeenschap met allerlei nieuwe programma's en activiteiten verder versterkt. Ik denk aan de introductie van consulting services en het initiatief voor Fundraising Online, waaraan fondsenwerver in de hele wereld gratis deelnemen.

Jan Krol, voorzitter van de Resource Alliance, liet ons, mede namens de andere bestuursleden, weten dankbaar te zijn voor de bijzondere bijdrage die Neelam heeft geleverd, aan de Resource Alliance en daarmee aan ngo's over de hele wereld.

Zelf heb ik in al die jaren regelmatig met contact met Neelam gehad. Ook van de kant van Vakblad Fondsenwerving is een woord van dank voor wat Neelam heeft bijgedragen meer dan op zijn plaats. In het persoonlijke vlak zal ik die regelmatige contacten missen. Maar we laten Neelam niet gaan, zonder met haar en Jan nog een keer terug te kijken én vooruit te zien. We komen er in een van onze volgende nummers op terug.

Bron: The Resource Alliance

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close