Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Fundraisers rennen met De Groene van Amsterdam

4 april 2014

De Groene van Amsterdam doet alles anders. Niet zomaar hardlopen, maar al rennend genieten van een mooie natuurlijke omgeving. Niet zomaar startbewijzen verkopen, maar financiering zoeken via crowdfunding onder buurtbewoners en lopers. Niet zomaar energydrinks uitdelen, maar een boerenmarkt verzorgen met streekproducten die worden verkocht door lokale duurzame ondernemers. 

door Redactie Vf

Vera Peerdeman en Reinier Spruit hebben het initiatief genomen om samen met de Groene van Amsterdam een speciale Fundraisers Run (10km) te organiseren op zondag 11 mei. Het idee is: eens niet rennen voor het goede doel, maar namens het goede doel. En eens even niet op kantoor zweten op weer een fondsenwerving uitdaging, maar opstaan vanachter je bureau en samen met vakcollega's zweten op een mooie hardloopprestatie. Doe je mee? Aanmelden kan nu, maar wees er snel bij: want vol = vol! (er zijn slechts 30 combi-tickets en 30 startbewijzen voor de Fundraisers Run beschikbaar).

De Fundraisers Run kent een eigen fondsenwervers-klassement binnen de Groene van Amsterdam (dames en heren). Deelnemen kun je al voor 13 euro. Met de netwerkers onder de fondsenwervers is ook rekening gehouden: speciaal voor hen is een combi-ticket verkrijgbaar, waarbij je voor 50 euro naast deelname aan de run ook kunt aanschuiven bij een besloten fondsenwervers diner op een bijzondere locatie, met twee bijzondere tafelheren: schrijver/presentator Abdelkader Benali en crowdfunding goeroe Ronald Kleverlaan. De exacte datum wordt binnenkort bekend gemaakt. Let alleen wel op: het aantal combi-tickets is beperkt!

Klik hier voor meer informatie.

Deelnemen kan door aan de linkerkant te kiezen uit de opties "Fundraisers Run" of "Fundraisers Run + netwerkdiner". 

Bron: Voorjebuurt

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close