Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Meld je aan voor het congres van de AFP Association of Fundraising Professionals 2014

5 maart 2014

Zin om dit jaar (weer) mee te gaan naar het congres van de Association of Fundraising Professionals? Het congres wordt dit voorjaar van 23 maart t/m 25 maart gehouden in San Antonio, Texas. Het is een unieke kans om bijvoorbeeld een fenomeen als de keynotespeaker voor 2014, Steve Wozniak, medeoprichter van Apple, over zijn inzet voor charitatieve instellingen te horen spreken. Maar ook om nieuwe inzichten te krijgen in de meest actuele fondsenwervingscases is het congres de plek. En natuurlijk om je netwerk uit te breiden of te intensiveren. “Een leerzame en inspirerende ervaring. Letterlijk en figuurlijk even helemaal in een andere (fondsenwervende) wereld”, volgens Carla Beemer van Diabetes Fonds. Delphi Fondsenwerving en
het Instituut Fondsenwerving organiseren van 21 t/m 27 maart een groepsreis naar dit smaakmakende AFP-congres. Ga mee en pik de laatste nieuwtjes over online fondsenwerving op en kom geïnspireerd weer terug! 

door Redactie Vf

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close