Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Renée Steenbergen in examencommissie IF-Academy

3 februari 2014

De examencommissie voor de Beroepsopleiding Fondsenwerving-B (post-hboniveau) van de IF-Academy is uitgebreid met dr. Renée Steenbergen. Renée heeft een indrukwekkende staat van dienst aan de cultuurzijde van de filantropische sector.

door Redactie Vf

Zo was zij onder meer adviseur van de besturen van het Stedelijk Museum, Centraal Museum Utrecht, Museum Beelden aan Zee en het Grachtenfestival. In 2002 schreef ze haar proefschrift ‘Iets wat zo veel kost, is alles waard’. Haar tweede boek, ‘De Nieuwe Mecenas’ is inmiddels aan de derde druk toe.

De kern van de examencommissie bestaat uit hr. dr. J.G. Hahn (voorzitter) en mw. drs. D. Go-Feij (vice-voorzitter). Zij worden telkens geflankeerd door diverse leden in wisselende samenstelling. Voor de studenten van de Beroepsopleiding Fondsenwerving-B is het ieder half jaar mogelijk het examen af te leggen. Per examenronde wordt een kundige en onafhankelijke examencommissie geformeerd, die de kandidaten beoordeelt. Men kan er vanuit gaan dat iemand die slaagt voor de Beroepsopleiding Fondsenwerving-B, daadwerkelijk in staat is een functie te vervullen als allround fondsenwerver, functionerend op strategisch- of beleidsmatig niveau.

Bron: IF Academy

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close