Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Walburg Pers komt met Fondsenapp

30 januari 2014

Walburg Pers komt met een fondsenapp. "Niet eerder was het zoeken naar bijdragen van fondsen zo gemakkelijk", stelt uitgever WalburgPers, over de net verschenen app. We hebben hem geprobeerd op onze ipad en ze zouden daar wel eens gelijk in kunnen hebben. De FondsenApp 2014 biedt een zeer compleet overzicht van meer dan 700 Nederlandse vermogensfondsen met een maatschappelijk, cultureel en liefdadig doel. De gegevens zijn afkomstig van de fondsen zelf. De app biedt een overzichtelijke lijst van de fondsen, die je met een aantal filters zoals rubriek, trefwoord, doelgroep, werkgebied en soort
bijdrage, kunt terugbrengen tot je eigen selectie. Je kunt eenvoudig vastleggen welke fondsdossiers je interessant vindt, zodat je deze later snel terugvinden. De gegevens uit de FondsenApp 2014 zijn afkomstig van de Kennisbank Filantropie en geven daarmee een zeer actueel en betrouwbaar overzicht van vermogensfondsen in Nederland. Naast de app blijven het Fondsenboek en de Fondsendisk gewoon leverbaar. 

door Redactie Vf

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close