Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Meld je nu aan als potentiële begunstigde van de Plantronics Telesales Team Trophy 2014.

28 november 2013

Krijgt jouw goede doel in 2014 heel veel geld van de strijd om de Plantronics Telesales Team Trophy? Het is een jaarlijkse wedstrijd, waarbij teams van geselecteerde facilitaire en inhouse callcenters de competitie met elkaar aangaan.

door Redactie Vf

Deze telemarketingbureaus zetten zich gedurende twee weken vrijwillig in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het door de organisatie uitgekozen goede doel. Hun belang is het meeste geld op te halen,  zodat zij naast 'eeuwige roem', een award , publiciteit en ook een betaalde opdracht krijgen van het goede doel in kwestie.

Eerdere begunstigden zijn o.a. Stop Aids Now, het Wereld Natuur Fonds, AMREF Flying Doctors, Artsen zonder Grenzen en het Ronald McDonald Kinderfonds. Deze laatste met een recordbedrag van ruim € 800.000!

Dit zijn de voorwaarden om mee te mogen dingen.  Je moet een bestand hebben van minimaal 20.000 records, om te kunnen bellen.  Je organisatie moet in staat en bereid zijn om de winnaar een betaalde opdracht voor 10.000 calls te geven. Bovendien moet je als organisatie de interne capaciteit hebben om dit project te kunnen begeleiden. Tenslotte is het gewenst om bij de feestelijke uitreiking op 24 april 2014 een bekende Nederlander als ambassadeur paraat te  hebben. Klik hier voor vragen of aanmelding per e-mail.

Bron: BBP Media

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close