Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Succesvolle Vakdag Fondsenwerving 2013

22 november 2013

De Nationale Vakdag Fondsenwerving op 21 november 2013 is weer achter de rug. Met de 1.100 bezoekers kijken we terug op een succesvolle en inspirerende dag voor fondsenwervend Nederland. Ook nu de dag zelf voorbij is, kun je op deze website nog tot ver in 2014 zien hoe de opzet en het programma van de Vakdag er uitzien. Hoewel we elk jaar verbeteringen aanbrengen en veranderingen doorvoeren, blijven de grote lijnen van de opzet ongewijzigd. Diegenen onze Vakdag nog niet kennen, kunnen op deze site een goede indruk krijgen. Zodra we gaan werken aan de volgende Vakdag, die op een nader te bepalen donderdag in november 2014 wordt gehouden in De Kuip in Rotterdam, passen we deze website aan de actualiteit aan. Op de foto een enthousiaste standhouder.

door Redactie Vf

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close