Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

VFI Brancheorganisatie presenteert nieuwe website

15 november 2013

VFI brancheorganisatie van goede doelen presenteert vanaf vandaag een geheel vernieuwde website. Hiermee krijgt het publiek de beschikking over feiten en cijfers en al het nieuws over goede doelen.

door Redactie Vf

Een dergelijke uitgebreide heldere portal over de goede doelensector bestond tot nog toe niet. Met de website wil VFI altijd de meeste actuele stand van zaken over het wel en wee van de sector weergeven. De site laat zien hoe goede doelen werken en geeft uitleg over toezicht ย en verantwoording. Ook is er veel informatie over geven aan goede doelen en over werken bij goede doelen โ€“ vacatures โ€“ en vrijwilligerswerk. Allerlei informatie op een plaats bij elkaar.ย 

Ruim 120 goede doelen presenteren zich op een eigen pagina met filmmateriaal, hun laatste nieuws en een kort profiel. Zo kun je erachter komen hoeveel ze aan hun doel besteden en waar je meer informatie kunt vinden. Met de site wil VFI bijdragen aan de kennis over goede doelen. De publicatie is mede tot stand gekomen door een samenwerking tussen VFI en de Kennisbank Filantropie.

Bron: VFI Brancheorganisatie

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close