Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Callcentercompetitie zoekt goed doel

Kort & Goed

15 augustus 2012

De Plantronics Telesales Team Trophy, een jaarlijks terugkerende callcenterwedstrijd waarbij teams van geselecteerde facilitaire en inhouse callcenters de competitie met elkaar aangaan, zoekt voor de aflevering van 2013 een goed doel om voor te strijden.

door Redactie Vf

De deelnemende telemarketingbureaus zetten zich twee weken vrijwillig in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het desbetreffende goede doel. Hun belang is het meeste geld ophalen zodat zij naast eeuwige roem, een award en veel publiciteit ook een betaalde opdracht krijgen van het goede doel.

Eerdere jaren waren het Wereld Natuur Fonds, AMREF Flying Doctors, Artsen zonder Grenzen en het Ronald McDonald Kinderfonds het goede doel waar de competitie om draaide.

Als je als goed doel in aanmerking wilt komen, moet je de volgende vragen met ja kunnen beantwoorden: Heb je een bestand van minimaal 20.000 records waarnaar gebeld kan worden? Kun je een betaalde opdracht van 10.000 calls geven aan de winnaar? Heb je de interne capaciteit om dit project te begeleiden? Kun je voor de feestelijke uitreiking een ambassadeur (bn’er) regelen?

Aanmelden via Peter van Balsfoort, p.vanbalsfoort@bbp.nl, uiterlijk 1 oktober 2012.

Meer over Telefonische fondsenwerving Vf 14-4 Plantronics Telesales Team

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close