Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Coen van Veenendaal spreker closing plenary IFC 2012.

18 april 2012

Het succesverhaal van Alpe d'HuZes is bekend. Met zijn initiatief heeft Coen bereikt dat jaarlijks vele miljoenen bijeen worden gefietst voor de kankerbestrijding.  Op de Nationale Vakdag Fondsenwerving vertelte Coen zijn over hoe zijn initiatief zo succesvol kon worden, mede dank zij de rol van social network fundraising. Begonnen met 66 fietsers en een opbrengst van zo'n miljoen euro fietsten in 2011 4.000 fietsers ruim 20 miljoen euro bij elkaar. Dit jaar is de actie op 6 en 7 juni en het target is 30 miljoen euro. In oktober zal op het IFC de hele fondsenwervende wereld Coen zijn verbazingwekkende en inspirerende succesverhaal uit de eerste hand kunnen horen.

door Redactie Vf

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close