Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

3FM Serious Request 2011 van start

19 december 2011

3FM Serious Request 2011 is begonnen. Snow Patrol-zanger Gary Lightbody sloot zondagavond de deuren van het Glazen Huis op een stampvolle Beestenmarkt in Leiden.

This one's for mama
This one's for mama © 3FM Serious Request

door Redactie Vf

De drie 3FM DJ's van 3FM Timur, Coen en Gerard blijven zes dagen in het huis. Zonder eten. Ze draaien 24 uur per dag non-stop muziek om aandacht te vragen voor moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog. Na een optreden van Snow Patrol volgde voor de de DJ's Timur, Coen en Gerard de tocht naar het Glazen Huis. Daar maakte Gerard het meest aangevraagde nummer van Snow Patrol bekend: ´Called Out in the Dark´. Het plaatje heeft al meer dan 11.000 euro opgeleverd. Daarna werd het voor Lightbody tijd om op te stappen. Hij verliet het Glazen Huis en draaide de deur op slot. Volg de adctie op Twitter. Volg de actie op de website van het Rode Kruis.  We volgen de actie ook op onze LinkedIn Group.

Naast het Glazen Huis in Leiden staan er dit jaar ook Glazen Huizen in Zweden, België, Kenia en Zwitersland. De Zwitsers waren een week eerder gestart en mochten zaterdagavond het huis weer verlaten. Met een indrukwekkende eindstand: 6.295.846 Zwiterse Franken. Dat is omgerekend naar de huidige koers 5,1 miljoen Euro! Lees hier meer.

Bron: Nederlandse Rode Kruis

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close