Ben jij al lid? Van het Filantropisch Vakblad van Nederland?

Word lid!

De Redactie

De Redactie

Op deze pagina staan alle leden van de redactie van Vakblad fondsenwerving. Wil je rechtstreeks contact met een van onze redactieleden? Klik dan op hun foto of naam, en stuur ze een e-mail. Voor algemeen contact met de redactie, of weet je niet bij wie je moet zijn? Stuur een e-mail naar redactie@fondsenwerving.nl

Teije Brandsma

Teije Brandsma - Journalist Vakblad fondsenwerving

Teije (1970) is oud-correspondent voor Newsweek en de Telegraaf in Afrika en het Midden-Oosten. Eenmaal terug in Nederland produceerde hij een film voor National Geographic Channel. Vervolgens startte hij Aid Publicity, een bureau dat goede doelen, non-profits en corporate foundations helpt mediabeleid op te zetten en uit te bouwen. Zijn motto: de mooiste goede doelen zouden moeten profiteren van de kennis die de effectiefste profits hebben vergaard. Teije schrijft met name artikelen voor het VakbladFW over alles wat met communicatie te maken heeft, dus ook social media.

Website: www.aidpublicity.nl
LinkedIn: www.linkedin.com/in/teije- brandsma-71a9b612/

Eva Huson

Eva Huson - Journalist Vakblad fondsenwerving

Eva Huson (1988) is freelance journalist en schrijft voornamelijk over conflicten, hulp en migratie. Het liefst is Eva op reis om verhalen op te tekenen vanuit het Midden-Oosten of Afrika.Ze publiceert in diverse Nederlandse en Engelstalige media. Voor Vakblad fondsenwerving, waarvoor ze al langer incidenteel schrijft, interviewt Eva onder andere fondsenwervers over hun eigen geefgedrag.

Twitter: Eva_Huson

Carolien Vlietstra

Carolien Vlietstra - Journalist Vakblad fondsenwerving

LinkedIn: 

Anouk Blom

Anouk Blom - Journalist Vakblad fondsenwerving

Website:
LinkedIn:

Eelco Keij

Eelco Keij - Correspondent US

LinkedIn: 

Jaap Zeekant