De Redactie

De Redactie

Op deze pagina staan alle leden van de redactie van Vakblad fondsenwerving. Wil je rechtstreeks contact met een van onze redactieleden? Klik dan op hun foto of naam, en stuur ze een e-mail. Voor algemeen contact met de redactie, of weet je niet bij wie je moet zijn? Stuur een e-mail naar redactie@fondsenwerving.nl

Teije Brandsma

Teije Brandsma - Journalist Vakblad fondsenwerving

Teije (1970) is oud-correspondent voor Newsweek en de Telegraaf in Afrika en het Midden-Oosten. Eenmaal terug in Nederland produceerde hij een film voor National Geographic Channel. Vervolgens startte hij Aid Publicity, een bureau dat goede doelen, non-profits en corporate foundations helpt mediabeleid op te zetten en uit te bouwen. Zijn motto: de mooiste goede doelen zouden moeten profiteren van de kennis die de effectiefste profits hebben vergaard. Teije schrijft met name artikelen voor het VakbladFW over alles wat met communicatie te maken heeft, dus ook social media.

Website: www.aidpublicity.nl
LinkedIn: www.linkedin.com/in/teije- brandsma-71a9b612/

Carolien Lindeman

Carolien Lindeman - Journalist Vakblad fondsenwerving

Carolien (1987) rolde na haar studie Journalistiek in Groningen direct door naar haar eerste klus als redacteur en eindredacteur voor het personeelsblad van Amsterdams openbaarvervoerbedrijf GVB. Hiervoor reist ze regelmatig door Amsterdam en maakt ze reportages, interviews, nieuwsberichtenen nieuwsbrieven. Ze is ook web- redacteur voor de GVB-website over de Noord-Zuidlijn. Daarnaast schrijft ze voor diverse andere publicaties zoals voor de ANWB en in het vakblad Metaaljournaal.

Carolien schrijft als allround- journalist voor het Vakblad fondsenwerving over een veelheid van onderwerpen.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/ carolien-lindeman-606914b/

Eva Huson

Eva Huson - Journalist Vakblad fondsenwerving

Eva Huson (1988) is freelance journalist en schrijft voornamelijk over conflicten, hulp en migratie. Het liefst is Eva op reis om verhalen op te tekenen vanuit het Midden-Oosten of Afrika.Ze publiceert in diverse Nederlandse en Engelstalige media. Voor Vakblad fondsenwerving, waarvoor ze al langer incidenteel schrijft, interviewt Eva onder andere fondsenwervers over hun eigen geefgedrag.

Twitter: Eva_Huson

Annemarie Vestering

Annemarie Vestering - Journalist Vakblad fondsenwerving

Annemarie (1972) heeft een uitgebreide ervaring als bladmanager en tekstschrijver. Ze werk(te) onder andere voor: Arkin, GVB, Nemo, Netherlands Society of Cinematographers, Novarum, OOM, Het Parool, Prins Bernhard Cultuurfonds, Smurfit Kappa, Vlot Magazine en Team Hilgersom. Ze is aangesloten bij Tekstnet, beroepsverenging voor tekstschrijvers.

Annemarie schrijft als allround-journalist voor het VakbladFW over een veelheid van onderwerpen.

Website: www.bureauhouthavens.nl
LinkedIn: www.linkedin.com/in/annemarievestering

Karin Vlug

Karin Vlug - Journalist Vakblad fondsenwerving

Toen Karin Vlug (1961) ruim negentien jaar geleden solliciteerde bij het Medisch Comité Nederland-Vietnam (tegenwoordig MCNV) en verantwoordelijk werd voor fondsenwerving en communicatie, besloot ze in de avonduren naar de School voor de Journalistiek te gaan.Karin: ‘Schrijven is en blijft fijn. Gedachten en ervaringen op papier zetten en zo mensen bereiken, dat doe ik al heel lang heel graag.’ Per 1 mei 2018 verlaat ze MCNV, op zoek naar een nieuwe uitdaging. Karin is sinds 2012 als freelance docent Fondsenwerving (A-opleiding) verbonden aan de 3F-Academy. Regelmatig geeft ze trainingen Fondsenwerving & Communicatie voor andere non-profitorganisaties.

Karin schrijft voor Vakblad fondsenwerving vooral vanuit haar (persoonlijke) ervaring met fondsenwerving en de goededoelensector.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/ karin-vlug-320a786/

Jaap Zeekant