Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Martijn Griffioen (66) overleden

Necrologie

29 september 2022

Veel mensen die in jaren negentig en begin van deze eeuw in de goede doelen sector werkten zullen zich Martijn Griffioen herinneren. Met grote creativiteit en enorme bevlogenheid adviseerde hij tal van goede doelen over marketing en fondsenwerving. ‘De periode waarin nog niet alles verzakelijkt was’, zei hij, als hij hierop terug keek. Klanten waren o.a. Mensen in Nood, Memisa, UAF, het Diabetesfonds, VSO en Cinop. Hij bedacht campagnes en creatieve concepten en schreef teksten. En als er een foto nodig was, maakte hij die ook. Zijn bedrijf Griffioen Publicitaire Diensten voerde de campagnes uit met drukwerk, databasebeheer, print en verzending. 

Martijn Griffioen overleed op 66-jarige leeftijd.
Martijn Griffioen overleed op 66-jarige leeftijd. © Lies Hoogerwerf

door Petra Hoogerwerf

Hierna startte hij Tijmen Pers (genoemd naar zijn zoon): een reclamestudio en een uitgeverij. Hij kon zijn hart kwijt in de vele mooie uitgaves van bibliofiele-, publieks- en bedrijfsboeken. Zijn maatschappelijk hart bleef kloppen en daarom zette hij zich in voor Dierenasiel Crailo en Almere. Ook was hij betrokken bij de oprichting van de Nederlandse Federatie van Dierenopvang Organisaties.

Wij herinneren hem als een man met een intens gevoel voor rechtvaardigheid. Martijn werd 66 jaar.

Petra Hoogerwerf

Meer over Petra Hoogerwerf In memoriam Advies Martijn Griffioen

Petra Hoogerwerf

Hoofdredacteur

Petra Hoogerwerf is sinds 6 september 2021 hoofdredacteur van het Vakblad fondsenwerving. Ze is pionier op het gebied van fondsenwerving in Nederland. Ze richtte de eerste opleiding op en is een veel gevraagd spreker. Tevens schreef ze de bestsellers Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart en Échte winst, ondernemen met impact.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close