Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Ben jij nuts about fundraising?

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

logo-nuts-about-fundraising-kopie.jpg

Ben jij nuts about fundraising?

Test hoe goed jij op de hoogte bent van de trends en trivia op het gebied van fondsenwerving en doe mee met de Nuts about Fundraising pubquiz op de Nationale Vakdag Fondsenwerving. In meerdere rondes stel jij je fondsenwerving talent op de proef en werk je in team met collega’s uit het vak. 

De Nationale Vakdag Fondsenwerving is dé dag om nieuwe kennis op te doen. Je leert over de laatste trends, ontdekt organisaties die je kunnen helpen bij je fondsenwerving en je leert er handige tips & tricks. Wij zijn benieuwd over welke kennis je nu al beschikt. Stel je fondsenwervingstalenten op de proef en doe mee met de eerste echte pubquiz fondsenwerving. Wie weet win jij de Nuts about Fundraising Award!

Je kent vast en zeker de onderzoeken, waaruit naar voren komt dat plezier in je werk belangrijk is. De Vakdag is een van de momenten waar plezier de boventoon voert. Bijpraten, inspiratie opdoen, de laatste trends bekijken, nieuwe connecties leggen en aan het einde van de dag de traditionele borrel met collega’s uit het vak. Vlak voordat de deze begint, kun je nu ook meedoen aan de enige echte pubquiz fondsenwerving. In teams kom je erachter welke feitjes en weetjes je allemaal kent. Je leert nieuwe mensen kennen en veel over fondsenwerving, maar we hebben vooral veel plezier! 

Kennis van het vak
In fondsenwerving kan het altijd beter, je kennis kan altijd verrijkt worden. Altijd goed natuurlijk, maar het kan ook wel eens het gevoel geven dat je niet precies weet waar je staat. Ben je wel genoeg op de hoogte van de laatste trends? Weet je wat er speelt in fondsenwervingsland? Hoe zou het zijn als je daar op een leuke manier achterkomt? Als je toevallig ook nog eens competitief bent ingesteld, levert de pubquiz een mooie uitdaging op: de winnaar ontvangt de Nuts about Fundraising Award! 

Talentontwikkeling
Aan het einde van de pubquiz krijg je direct alle antwoorden te horen en weet je hoe het staat met je kennis over fondsenwerving. Je kunt dus direct bepalen of je tevreden kunt zijn met je eigen professionaliteit en kennisniveau. Sommigen kunnen na de quiz achterover leunen en genieten van hun status. Anderen weten welke kennisverbetering hun gaat helpen. Je kunt de quiz dus gebruiken als een ijkmoment in je eigen ontwikkeling.

Op 17 november 2016 organiseert Nassau de Nuts about Fundraising pubquiz, laat in het middaggedeelte van het congresprogramma van de Vakdag Fondsenwerving. Zorg dat je erbij bent. Na afloop stellen we de pubquiz beschikbaar voor alle deelnemers aan de Vakdag. Leuk voor tijdens de collegiale kerstborrel of een teamuitje.

Schrijf je vandaag nog in voor de Vakdag Fondsenwerving 2016, doe mee met de pubquiz, en maak ook nog eens kans op een prijzenpakket, met onder andere kans op gratis deelname aan trainingen uit het Nassau Talent Development programma (t.w.v. € 575 exclusief 21% btw) en de enige echte Nuts about Fundraising Award!

De pubquiz zal plaatsvinden in de Boardroom, vanaf 15.10 uur, met Vera Peerdeman en Hans Broodman

Bron: VakdagSpecial 2016

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close