Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

STB Automatisering & Advies en de S2B-­groep bundelen krachten

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Stb%20-%20S2b_0.jpg

STB Automatisering & Advies en de S2B-­groep bundelen krachten

Stb neemt de aandelen van de S2B-­groep over en verkrijgt daarmee naar eigen zeggen een 'significant marktaandeel in het segment van ledenorganisaties.'  

S2B  en Stb gaan hun activiteiten  voor  de  Ledenmarkt combineren.  Stb neemt de aandelen van de S2B-­groep over en verkrijgt daarmee naar eigen zeggen een 'significant marktaandeel  in  het  segment van ledenorganisaties.'  

Rob Goijen directeur van Stb is zeer ingenomen met de overname: 

“ De  kracht  van  Stb  en  de  oplossingen  van  ons  bedrijf  liggen  in  het  optimaliseren  van  de  primaire  processen  van  branche-­organisaties  en  beroepsverenigingen,  dit  in  combinatie  met  geavanceerde  segmentatiemogelijkheden.  Veel  informatie  uit  ons  systeem  wordt  online  beschikbaar  gesteld  op  websites  en  in  portalen.    

Voor  S2B  geldt juist dat zij sterk zijn in  het  optimaliseren  van  de  communicatie-­  en  marketingprocessen  door  een  multi-­channel  marketingbenadering.  Met  het  Web  Managent  Systeem  (WMS)  van  S2B  worden  ledenorganisaties  in  staat  gesteld  thematisch  gestuurde  websites,  geavanceerde  ‘mijn  omgevingen’  ,  ledennetten  en  stakeholdersportalen  te  realiseren.  De  klant  is  hierbij  volledig  vrij  in  de  vormgeving  en  look  en  feel.    

Door  beide  expertisedomeinen  en  producten  te  integreren, kunnen  we  nu  het  beste  van  beide  werelden  combineren  en  de  klanten  een  ‘one-­stop-­shopping’  model bieden.  Dit  past  in  de  strategische  doelstellingen  van  Stb.”  

"Onze klanten  hebben  unaniem  positief  gereageerd  op  deze  stap”,  aldus  Erik  van  Laar,  algemeen  directeur  S2B. “Door  aansluiting  te  zoeken  bij  Stb  kan  S2B  haar  ambities  en  visie  gemakkelijker  realiseren.  Stb  is  een  innovatieve  partij  met  een  duidelijk  visie  op  branche-­  en  beroepsorganisaties.  Door  de  specifieke  CRM-­ledenoplossing  van  Stb  te  integreren  met  onze  webapplicatie  WMS  kunnen  we  onze  ambities  met  betrekking  tot  een  volledig  geïntegreerd  verenigingsportaal  versneld  realiseren.        

“Stb  zal  zich  in  eerste  instantie  richten  op  de  samenvoeging  van  beide  organisaties  en  op  de  naadloze  integratie  van  het  WMS-­pakket  met  Stb-­Leden,  de  ledenoplossing  van  Stb.  Op  middellange  termijn  zien  we  goede  toepassingsmogelijkheden  voor  het  WMS  bij  Goede  Doelen  organisaties,  een  andere  belangrijke  pijler  van  Stb.  Snelheid,  flexibiliteit,  integratie  met  donatiemogelijkheden  en  een  goede  koppeling  met  de  backend  systemen  zijn  essentieel  voor  deze  instellingen.  Deze  WMS-­opportuniteit  zal  medio  volgend  jaar  volle  aandacht  krijgen”  aldus Rob  Goijen. 

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close