Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Ifunds en Cherry-T samen verder!

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Dia1.59ef055cf57848132839f05c7be078d5_0.jpg

Ifunds en Cherry-T samen verder!

Ifunds en Cherry-T gaan samen verder middels een overname van Cherry-T door Ifunds. Met het samengaan worden alle activiteiten gebundeld en samengevoegd tot één organisatie onder de naam Ifunds.

Ifunds en Cherry-T gaan samen verder middels een overname van Cherry-T door Ifunds. Met het samengaan worden alle activiteiten gebundeld en samengevoegd tot één organisatie onder de naam Ifunds. De bundeling van kennis, innovatiekracht en ervaring betekent extra toegevoegde waarde voor huidige en toekomstige klanten van beide organisaties. Beide bedrijven bedienen fondsenwervende organisaties, ledenorganisaties en vermogensfondsen op basis van het Microsoft Dynamics CRM platform.

De non-profit markt verandert snel, waarbij de rol van technologie voor betere, meer wendbare en efficiënter relatiebeheer steeds belangrijker wordt. Door de samenwerking tussen Ifunds en Cherry-T, kunnen klanten nog beter voorzien worden van sector specifieke software- en informatieoplossingen.

Meer social impact
Edwin Schalk, managing director van Ifunds Nederland: “Door het samengaan van Ifunds en Cherry-T worden krachten gebundeld en komt kennis, ervaring en innovatiekracht van twee gespecialiseerde organisaties onder één dak. Onze klanten kunnen zo profiteren van een snelle doorontwikkeling van onze oplossingen en we kunnen een breder palet aan Microsoft verwante technologie bieden. Hiermee stellen wij ons ten doel onze klanten nog beter te helpen hun ‘social impact’ te vergroten. Wij geloven in CRM technologie die onze klanten in staat stelt om de omgang met al hun relaties efficiënter, slimmer en beter te maken. Zo worden in onze CRM oplossingen steeds meer nieuwe toepassingen geïntegreerd voor data-driven marketing, waaronder marketing automation en customer journeys. Door samen te gaan kunnen we ook meer betekenen voor andere fondsenwervende organisaties zoals universiteiten, ziekenhuizen, culturele instellingen en musea.”

Sterkere organisatie
“Voor Cherry-T opent deze samenwerking de weg naar een sterkere organisatie, waardoor ondersteuning van onze klanten naar een volgend niveau getild kan worden. Ook biedt deze samenwerking de kans om de producten sneller door te ontwikkelen. Voor onze medewerkers is het een uitdaging om nu producten en diensten te mogen ontwikkelen en leveren voor een grotere groep klanten”, aldus Frans van Essen, algemeen directeur van Cherry-T.

Nu en in de toekomst
Hans Gorter, managing partner van Ifunds Group over het samengaan van Ifunds en Cherry-T:

“Ifunds en Cherry-T bedienden dezelfde verticale markt op basis van dezelfde Microsoft technologie. Het is dan ook meer dan logisch dat de organisaties samen verder gaan. Door het samengaan vergroten we de schaal en dat is essentieel om het hoge investeringstempo in innovatieve oplossingen voor de non-profit sector nu en in de toekomst te kunnen waar maken.”

Cherry-T gevestigd in Gorinchem, is in 2010 opgericht en levert CRM software aan fondsenwervende organisaties, ledenorganisaties en vermogensfondsen als Plan Nederland, Edukans, VPRO en Fonds NutsOhra.
Ifunds Group gevestigd in Nieuwegein en opgericht in 1994, is specialist in CRM-oplossingen voor fondsenwervende organisaties, ledenorganisaties en vermogensfondsen. Ifunds bedient vanuit drie kantoren 425 non-profit klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. De komende jaren wil Ifunds verder uitgroeien tot de toonaangevende CRM aanbieder voor non-profit organisaties in Europa.
Na samenvoeging van beide bedrijven zijn er 75 medewerkers werkzaam bij Ifunds.

Bron: ifunds

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close