Beroepsopleiding Fondsenwerving

Branded Content

7 juli 2015

Er is veel vraag naar erkende fondsenwervers. Een beroep wat steeds meer erkenning en waardering krijgt. De IF-Academy biedt verschillende opleidingen aan op dit vakgebied.

door Redactie Vf

Met deze opleidingen wordt u die deskundige, die uw organisatie intern kan adviseren om op een professionele manier uw fondsen te beheren, dan wel aan te pakken (beroepsopleiding fondsenwerving A), óf bent u in staat om een gedegen strategisch beleidsplan te schrijven (beroepsopleiding fondsenwerving B).

Voor die fondsenwervers die zich willen specialiseren, bieden wij de leergangen Nalatenschappen en strategisch merkenbouw voor non-profits, met als resultaat dat u die professional/ manger wordt binnen de organisatie die niet alleen een allrounder is op het gebied van fondsenwerving, maar dit ook beleidsmatig kan aanpakken binnen deze thema's.
IF-Academy biedt naast deze Mbo(4), Post-Hbo en post-academische opleidingen ook Incompany trajecten en Intervisie trainingen.

Daarnaast verzorgt de IF-Academy "De Dag van de Fondsenwerving". Tijdens deze geheel door ons verzorgde dag brengen wij grote groepen binnen uw organisatie de basisprincipes van het fondsnewerven bij en zorgen dat het belang van het werven van een derde geldstroom een breed draagvlak krijgt,  zodat heel veel belanghebbenden een bijdrage kunnen leveren aan het structureel werven van geld en/of middelen.

Close