Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Mindwize start online fondsenwerving bureau Let’sgroo

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

banner500x500.cafbee.jpg

Mindwize start online fondsenwerving bureau Let’sgroo

Full service fondsenwerving bureau Mindwize is onlangs een online fondsenwerving bureau gestart: Let’sgroo. Let’sgroo helpt non-profit organisaties te groeien door digitaal betere relaties op te bouwen met hun donateurs en relaties.

Nieuw met 20 jaar ervaring
Anders dan veel andere online marketingbureaus’ is Let’sgroo een echte non-profit specialist. De kracht van Let’sgroo is dat het de meer dan 20 jaar ervaring in fondsenwerving van Mindwize bundelt met de kennis van online specialisten. Dit levert goede doelen resultaatgerichte campagnes op.

Full Service
Let’sgroo heeft alle kennis en disciplines in huis om online campagnes te bedenken, uit te voeren en te analyseren. Voor grotere, maar zeker ook voor kleinere goede doelen. Denk hierbij aan website-optimalisatie, e-mailmarketing, effectieve responsformulieren, zoekmachine-optimalisatie, google-grant optimalisatie, donor journey trajecten.

Geïntegreerde fondsenwerving
Let’sgroo  zoekt altijd naar mogelijkheden voor geïntegreerde fondsenwerving om campagnes effectiever te maken eventueel in samenwerking met Mindwize dialoogmarketing en ons callcenter Socialcall.

Kijk voor meer informatie op www.letsgroo.nl

Bron: Let'sgroo

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close