Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Inschrijvingen voor september geopend

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

kopie-van-ifa-logo.cdfdd5_.jpg

Inschrijvingen voor september geopend

OPLEIDINGEN ALL ROUND FONDSENWERVING

Oriëntatiecursus Fondsenwerving

Een goede start om de basiskennis fondsenwerving onder de knie te krijgen is deze tweedaagse Oriëntatiecursus.U kunt snel een efficiënt naar een hoger plan kunt tillen.

Beroepsopleiding Fondsenwerving A

Voor eenieder die het vak fondsenwerven in de praktijk wil gaan toepassen en heirmee weinig ervaring heeft, is deze relatief korte beroepsopleiding een mooie start.

Beroepsopleiding Fondsenwerving B

Heeft u meer dan een jaar relevante werkervaring en bent u toe aan een volgende stap in uw carrière? Dan is deze post-Hbo opleiding  voor u de juiste weg om uw kennis te verrijken en beleidsmatig naar uw fondsenwervingsactiviteriten te gaan kijken.

VERDIEPING

Leergang Tekst Schrijven en Concept Ontwikkeling

Iedereen kan tekstschrijven, maar ben je ook in staat om teksten te schrijven die lezers raken en in beweging krijgen? Daarnaast is het erg belangrijk om het proces van conceptontwikkeling te begrijpen en de valkuilen te (tijdig) herkennen. Kortom deze leergang vormt de brug tussen communicatie en fondsenwerving.

Leergang Branding, Marketing en Strategie

Zet uw organisatie op de kaart! Deze postacademische leergang zorgt ervoor dat uw organisatie zich(her)positioneert en op die manier het werven van fondsen beleidsmatig en strategisch anders gaat gaat benaderen. Nieuwsgierig hoe?

Leergang Nalatenschappen

Word specialist in de grootste groeimarkt binnen de fondsenwerving en investeer in deze leergang. U heeft binnen een half jaar uw eigen beleidsplan Nalatenschappenwerving ontwikkeld. Hiermee kunt u direct praktisch aan de slag!

Leergang Fundraising Skills Development

De fondsenwervende technieken goed beheersen is één ding, maar persoonlijke vaardigheden ointwikkelen om die technieken nog beter toe te kunnen passen, maakt een fondsnewerver echt compleet. Deze leergang is op veler verzoek van onze alumni ontwikkeld.

Leergang Fondsenwervende strategie op 1 A-4

Deze leergang heeft zich in het bedrijfsleven al bewezen, maar ook non-profit organisaties beseffen steeds vaker dat een sterk onderscheidend strategisch plan onmisbaar is voor de fondsenwervende activiteiten. Als je denkt dat dit niet op 1 A-4 kan, dan raad ik je aan om snel door te klikken.

Future Leaderships Programme in Oxford

Deze opleiding is bedoeld om uw ontwikkeling als toekomstige manager te ondersteunen en u te helpen om nieuwe wegen te creëren op uw loopbaanpas in de fondsenwervende sector. Tijdens deze postacademische managementcursus zal de focus liggen op mentoring, peer learning, het op maat werken aan uw capaciteiten en kennis delen.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close