Beroepsopleiding Fondsenwerving B

Branded Content

11 juni 2015

Bent u minimaal een jaar lang beroepsmatig fondsenwerver? Dan bent toe aan de volgende stap! Een unieke ervaring waar u en uw organisatie nog jarenlang de vruchten van plukken. 

door Redactie Vf

De Beroepsopleiding Fondsenwerving B is een intensieve opleiding en heeft talloze ervaren vakgenoten een flinke stap verder gebracht. Niet alleen binnen het vakgebied, maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling. De Beroepsopleiding Fondsenwerving B zet uw zintuigen op scherp en zorgt voor een kwalitatieve verdieping van uw vakgerelateerde kennis en vaardigheden. De opleiding omvat een aantal onderdelen:

  • 12 plenaire opleidingsdagen
  • individuele en groepsopdrachten
  • een afsluitend examen

Het afsluitend examen is een verdediging van de scriptie. De examencommissie zal de mondelinge verdediging van het examen beoordelen. Dit is het laatste onderdeel, want eerst heeft de voorzitter van de examencommissie in samenspraak met de overige leden het portfolio examenwaardig verklaard.

Close