Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Beroepsopleiding Fondsenwerving B

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

ifa-logo.228439.png

Beroepsopleiding Fondsenwerving B

Bent u minimaal een jaar lang beroepsmatig fondsenwerver? Dan bent toe aan de volgende stap! Een unieke ervaring waar u en uw organisatie nog jarenlang de vruchten van plukken. 

De Beroepsopleiding Fondsenwerving B is een intensieve opleiding en heeft talloze ervaren vakgenoten een flinke stap verder gebracht. Niet alleen binnen het vakgebied, maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling. De Beroepsopleiding Fondsenwerving B zet uw zintuigen op scherp en zorgt voor een kwalitatieve verdieping van uw vakgerelateerde kennis en vaardigheden. De opleiding omvat een aantal onderdelen:

  • 12 plenaire opleidingsdagen
  • individuele en groepsopdrachten
  • een afsluitend examen

Het afsluitend examen is een verdediging van de scriptie. De examencommissie zal de mondelinge verdediging van het examen beoordelen. Dit is het laatste onderdeel, want eerst heeft de voorzitter van de examencommissie in samenspraak met de overige leden het portfolio examenwaardig verklaard.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close