Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

ifunds Nederland benoemt Edwin Schalk tot directeur

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

edwin-schalk.0401ac.jpg

ifunds Nederland benoemt Edwin Schalk tot directeur

ifunds heeft Edwin Schalk (foto)) benoemd tot directeur van ifunds Nederland. Hans Gorter, de huidige directeur, gaat zich volledig richten op de verdere ontwikkeling van de ifunds group, die op dit moment ruim met in totaal 65 medewerkers 400 non-profitklanten bedient in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Schalk is geen onbekende in de non-profitwereld. Hij was onder meer directeur/eigenaar van softwareleverancier RLC dat in 2009 werd overgenomen door Blackbaud Inc.

Schalk is directeur geweest van diverse softwarebedrijven. Momenteel is hij ook directeur van JoinAll, een bedrijf dat technologie levert voor crowdfunding en event fundraising. Zijn eerste prioriteit bij ifunds is om de organisaties van Blackbaud Nederland en ifunds te integreren. Hij ziet echter een grotere uitdaging. Schalk: “De markt van CRM-oplossingen voor non-profitorganisaties is sterk in beweging. Organisaties hebben steeds meer behoefte aan technologie die bijdraagt aan het behalen van de strategische doelstellingen van een organisatie. Ze hebben daarbij behoefte aan kennispartners die de markt en hun specifieke context goed begrijpen. Dat gaat duidelijk verder dan het leveren van (maatwerk) software alleen. Vanuit die gedachte willen wij onze klanten de juiste combinatie van software en dienstverlening bieden. Het helpt daarbij natuurlijk enorm dat wij de marktleider zijn en al 20 jaar ervaring hebben.”

ifunds group is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Vorige week maakte het bedrijf nog bekend dat het Blackbaud Netherlands heeft overgenomen, een bedrijf met 110 fondsenwervende organisaties en ledenorganisaties als klant. Hans Gorter, de huidige directeur, zal zich volledig richten op de ontwikkeling van producten en diensten en de verdere schaalvergroting van de ifunds group. In de komende jaren wil ifunds zelfstandig en via overnames verder uitgroeien tot de toonaangevende CRM-aanbieder voor nonprofits in Europa. Het bedrijf is ervan overtuigd dat schaalgrootte nodig is om klanten goed te blijven bedienen met innovatieve oplossingen.

Bron: ifunds

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close