Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Roto Smeets GrafiServices voortgezet door SMG Groep & RSG NV

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

logoweb.png

Roto Smeets GrafiServices voortgezet door SMG Groep & RSG NV

Activiteiten Roto Smeets GrafiServices worden voortgezet door combinatie Schuttersmagazijn Groep en MediaCenter Rotterdam Roto Smeets Group NV (RSG) maakt vandaag bekend het voornemen te hebben de activiteiten van haar vellen-offsetdivisie, Roto Smeets GrafiServices, te beëindigen. De activiteiten zullen grotendeels voortgezet worden door een nieuwe onderneming, GrafiServices B.V., een samenwerkingsverband tussen Schuttersmagazijn Groep (SMG Groep) en MediaCenter Rotterdam. GrafiServices B.V. zal de locatie in Utrecht voortzetten met een groot deel van de medewerkers; de vestiging in Eindhoven zal worden gesloten. Hierdoor draagt RSG bij aan de noodzakelijke consolidatie van de grafische industrie. Deze aanpassing heeft tot gevolg dat 85 arbeidsplaatsen bij RSG zullen komen te vervallen.

Schuttersmagazijn (SMG Groep) werkt voor talloze goede doelen, en drukt onder anderen Vakblad Fondsenwerving.

Joost de Haas, CEO Roto Smeets Group: “De strategie van RSG concentreert zich op markten waarin we een leidende positie kunnen behalen of behouden. In de vellen-offsetmarkt hebben we die positie niet. RSG focust zich hiermee nog verder op de markten waarin meer toegevoegde waarde geleverd kan worden aan onze klanten dan alleen door drukwerk. RSG maakt deze noodzakelijke keuzes om voor het concern een gezonde toekomst binnen de grafimedia industrie te bewerkstelligen.”

Bovengenoemd voornemen is vandaag ter advisering voorgelegd aan de centrale ondernemingsraad. Na advies zal GrafiServices B.V. binnen enkele weken actief zijn en bereikbaar blijven op dezelfde adresgegevens van de beide vestigingen. De activiteiten in Eindhoven zullen per 1 juli van dit jaar worden beëindigd.

Wim van Rijswijk, eigenaar SMG Groep: “SMG Groep en MediaCenter Rotterdam bestaan uit een reeks gespecialiseerde bedrijven met dienstverlening op het gebied van creatie en design, ICT services, print en drukwerk, en fulfilment en warehousing. De activiteiten van Roto Smeets GrafiServices kunnen zo binnen een betere inbedding voortgaan en de klanten krijgen de mogelijkheid hun opdrachten uit te zetten bij een partij die nog beter kan beantwoorden aan hun behoeften op het gebied van communicatie”.

Bron: SMG Groep

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close