Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Laat je donateurs niet weglekken

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

experian.jpg

Laat je donateurs niet weglekken

Een van de effectiefste manieren om nieuwe donateurs te werven of bestaande donateurs te activeren is nog altijd via geadresseerd drukwerk, e-mailings en telemarketing. Maar dan moet je wel de juiste contactgegevens hebben. En niet iedere donateur is even snel in het doorgeven van een nieuw adres. Hierdoor kun je het contact met je gevers verliezen.

In een praktijkcase van Experian heeft een goed doel drie jaar lang verzuimd de database te verversen. Na opschoning blijkt dat 8,49% van het bestand was verhuisd, maar na opschoning weer bereikbaar is voor het goede doel. In dit geval staat dit gelijk aan duizenden donateurs en een veelvoud aan donaties.

Experian biedt nu de fondsenwervende instellingen, tegen een kostendekkend tarief van € 500,- ex. btw., bestandsopschoning aan, ongeacht de omvang van het donateurbestand. Daarbij wordt de informatie uit openbare bronnen en verschillende verhuisservices gecombineerd om de juiste adressen van donateurs te achterhalen.

Info: info@experian.nl

Bron: Experian

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close