Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Frank Swinkels nieuwe directeur Christal

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

logo1.png

Frank Swinkels nieuwe directeur Christal

Frank Swinkels volgt per 1 april 2015 Flip van der Kolk op als directeur van Christal. Swinkels (1969) was de afgelopen zeven jaar directeur van Stichting Vrienden van de Hoop uit Dordrecht.

Sinds de start in 2000 heeft Christal zich onder leiding van Van der Kolk ontwikkeld tot partner voor veel Nederlandse goede doelen. Swinkels: “Ik ben blij dat ik samen met de staf en telecedenten verder mag bouwen op dit fundament, om zo Nederlandse goede doelen te blijven helpen bij werken aan een mooiere wereld!” 

Iets goeds doen voor een ander
Christal ontstond in 2000 door de verzelfstandiging vanuit de Nedag-groep, uitgever van onder andere het Nederlands Dagblad. Van der Kolk legde de focus op dienstverlening aan goede doelen. Christal, met momenteel 130 medewerkers, is al jaren een bekende naam in de markt. Sinds 2011 profileert Christal zich aldus Swinkels als "Huis van Verbinding, als uiting van de ambitie om haar dienstverlening door te ontwikkelen." Als gevolg daarvan kunnen goede doelen tegenwoordig naast bellen ook bij Christal terecht voor telefoontraining, data-analyse en advies en hulp bij behoud van donateurs.

Bron: Christal

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close